Vitaliteit voor meer levensvreugde

In deze snelle maatschappij met de sombere vooruitzichten zijn er toch van die momenten waar je meer energie van krijgt. Door zelfonderzoek en door scholing ben ik erachter gekomen dat je door gezonde voeding weerbaarder wordt tegen alle stress.

Laatste jaren worden we overspoeld met de termen ''superfoods'', ''detox'', ''Zuur Base" enz. maar is dit allemaal wel verantwoord om dat op eigen houtje uit te proberen?

Neem je huidige voedings- en bewegingspatroon eens samen met mij onder de loep en kijk waar we kunnen verbeteren zodat je aan een goede gezondheid kan bouwen en daardoor meer vitaliteit.

De door mij gebruikte methoden komen uit de Orthomoleculaire Therapie volgens de kPNI (klinische Psycho-Neuro-endocrino en Immunologie).

Laat je door mij informeren hierover en neem contact met mij op:

chakriwa214@kpnmail.nl

Tel: 0624384605

Gewone Smeerwortel(Symphytum officinale)

De soortsaanduiding officinale (uit de apotheek) duidt aan dat de plant vanouds medische toepassingen heeft gekend. Vooral de wortel werd verzameld.

Braam

Wilde Braam: Van de braam worden vooral de vruchten gebruikt. De vruchten zijn donkerblauw. Bramen hebben een zoete smaak.

Berk

Berkenbladeren die in het voorjaar geplukt worden bevatten naast harszuur en kalizout ook saponine. Saponine is een stof die als genezend wordt beschouwd bij reuma.