Gezondheid voor iedereen

Orthomoleculaire Therapie:

Wat zijn de gevolgen van slechte nachtrust, ploegendiensten een onregelmatig leven voor U ? Dit laat op een gegeven moment zijn sporen achter zowel psychisch als fysiek. Ik heb dit zelf aan de lijve ondervonden en ik zie dit bij veel mensen om mij heen en vanuit de statistieken (CBS). Oververmoeidheid, prestatieverlies, darmproblematiek, diabetes 2 etc. zijn allemaal symptomen die zeggen dat de balans te lang is verstoord.Laat U door mij informeren wat u kunt doen om dit te voorkomen en/of herstellen.

Ik heb een praktijk Orthomoleculaire therapie in de omgeving Breda en Tilburg.

Ik ontvang U graag met vragen over uw gezondheid en samen gaan we op zoek naar oplossingen.

Tarieven: Eerste consult €45,- (incl. BTW 21%)* duurt max. 1,5 uur. Vervolgconsulten €30,-/uur (incl.BTW 21%)* Tussentijdse opvolging bij langdurige trajecten geschiedt telefonisch, tarief €15,-/20 min.(incl.BTW 21%) dit is onderdeel van een pakket.**

*Afrekenen bij einde consult, voorlopig nog contant, pinbetalingen volgt nog.

**Afspraken 48 uur van te voren afzeggen middels een telefoontje, WhatsApp, SMS of email vanaf het bij mij bekende telefoonnummer en/of mailadres anders worden kosten in rekening gebracht voor de vrijgemaakte tijd.

Neuro4Coach

De Neuro4Coach, geeft inzicht in Uw prestatie-en herstelvermogen. Deze methode is al veelvuldig toegepast op mensen die dagelijks moeten presteren en de focus moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan topsporters, piloten, ondernemers etc. Mensen die aan het herstellen zijn hebben baat bij de Neuro4Coach, want ziek zijn en ervan herstellen is top sport. Voeding speelt een heel belangrijke rol op de weg naar herstel.

Laat uw Neuro4 profiel door mij bepalen en U weet waar U staat.Voor €20,- maak ik een rapport voor u, dit wordt in mindering gebracht op het eerste consult(indien consult gewenst).

Met vriendelijke groet,

Leon den Exter

Disclaimer

Er wordt na de intake een behandeltraject voorgesteld waar de klant al dan niet mee instemt. Na instemming van de klant wordt er een behandeltraject opgestart waar de klant zich aan de richtlijnen van de therapie houdt om tot het gewenste resultaat te komen. De therapeut volgt nauwlettend de klant en let op signalen die niet thuis horen in de therapie en kan dan een voorstel voor verwijzing doen, bijv. huisarts, fysiotherapeut of ander specialisme.

Klant heeft ten alle tijde het recht de behandeling te stoppen maar is echter wel verplicht de therapeut te vergoeden voor de gemaakte uren tot de beeindiging van de therapie, de uren zijn omschreven in het behandelplan in een tijdspad.

Therapie is op basis van wederzijds vertrouwen mocht het niet gaan zoals verwacht dan eerst bespreken met de therapeut.