Een volle dag gewerkt en toch nog energie over om leuke dingen te doen als gezin, sporten, hobby, reizen enz. zou toch mooi zijn als dat allemaal kon!

Er wordt veel van je geeist en je haalt de dag nog maar net  of lukt het je niet meer terwijl je, je stinkende best doet. Er kunnen onderliggende oorzaken zijn die je niet ziet deze kan ik naar boven halen en samen pakken we ze dan aan.

Laat je Neuro4Profiel bepalen en krijg inzicht in je huidige situatie de resultaten worden besproken na het maken van een afspraak: chakriwa214@kpnmail.nl op de website of 0624384605 en laat je gegevens achter dan neem ik snel contact met je op.

Ons functioneren wordt voornamelijk bepaald door de werking van hormonen, neurotransmitters,immuunssysteem en diverse invloeden van buitenaf(denk aan koude, hitte, luchtvervuiling, landbouwgiffen etc.).

Ook de dagelijkse stres veroorzaakt disbalans in ons functioneren en heeft grote invloed op alle processen in ons lichaam.

Neurotransmitters zijn signaalstoffen(een beetje vergelijkbaar met hormonen)die prikkels vanuit ons zenuwstelsel op de juiste plaats en met de juiste sterkte in onze hersenen moeten laten landen om dan vervolgens tot de juiste actie over te gaan.

Als deze neurotransmitters naar behoren werken kan je goed presteren ook onder druk, echter is er vaak een disbalans die ervoor zorgt dat je op een of meerdere vlakken niet goed kan presteren.

Het kan zelfs zo erg zijn dat er persoonlijkheidsstoornissen of andere hersenaandoeningen ontstaan dit is een discutabel onderwerp vanwege de complexe materie.

Voor topprestaties is het dus zaak om deze neurotransmitters te vriend (is in balans)te houden.

Ook sporters hebben belang om de neurotransmitters in balans te houden, symptomen bij tekorten zijn o.a. blessuregevoeligheid, minder snel herstellen.

Laat mij je cellen met de juiste moleculen bevoorraden voor betere prestaties!

 

Disclaimer

Er wordt na de intake een behandeltraject voorgesteld waar de klant al dan niet mee instemt. Na instemming van de klant wordt er een behandeltraject opgestart waar de klant zich aan de richtlijnen van de therapie houdt om tot het gewenste resultaat te komen. De therapeut volgt nauwlettend de klant en let op signalen die niet thuis horen in de therapie en kan dan een voorstel voor verwijzing doen, bijv. huisarts, fysiotherapeut of ander specialisme.

Klant heeft ten alle tijde het recht de behandeling te stoppen maar is echter wel verplicht de therapeut te vergoeden voor de gemaakte uren tot de beeindiging van de therapie, de uren zijn omschreven in het behandelplan in een tijdspad.

Therapie is op basis van wederzijds vertrouwen mocht het niet gaan zoals verwacht dan eerst bespreken met de therapeut.